Logic Apps is een nieuw onderdeel van Microsoft Azure waarmee integratieoplossingen gecreëerd  kunnen worden. Deze service maakt het mogelijk om m.b.v. een workflow connecties te maken tussen verschillende Microsoft producten (b.v. SharePoint Online, BizTalk, Yammer) of SaaS producten (b.v. Twitter, SalesForce, Dropbox). Voor een overzicht van de mogelijkheden van Azure App Services kun je mijn vorige blog lezen: http://sjoukjezaal.com/index.php/2015/05/19/azure-app-services/

In de komende posts zal ik meer informatie geven over de verschillende App Service Plans en wat de geschatte kosten hiervoor zijn. Daarnaast zal ik een aantal verschillende scenario’s uitwerken waarin er gebruik gemaakt wordt van Azure Logic Apps. Hierin zal ik o.a. laten zien hoe je Azure Logic Apps kan creëren in de nieuwe Azure Management Portal. Ik zal aandacht besteden aan het uitwisselen van data tussen verschillende SaaS diensten m.b.v. Logic Apps en ik zal gebruik maken van de BizTalk Services technologie in Logic Apps.

Deze serie bestaat uit de volgende artikelen:

There are currently no comments.